Mijn naam is Bianca Hermans, geboren in 1969, gehuwd, moeder van 2 zoons.
Woonachtig in Oirsbeek ( Limburg).

Zelf ben ik al 2 maal ontslagen, een keer na een dienstverband van 20 jaar en 1 keer na een dienstverband van 3 jaar. Mijn man is ook 3 maal ontslagen geweest, en tijdens deze perioden hebben we ook steeds weer een stapje terug moeten doen. Met alle financiële consequenties van dien.

Hierdoor ben ik gaan nadenken en ben ik 5 jaar geleden dan ook tot de conclusie gekomen, dat ik dit niet meer wil. Het steeds afhankelijk te moeten zijn van een WW uitkering en steeds weer niet datgene kunnen doen wat je graag wilt. Steeds maar weer een stapje terug. Hierdoor is bij mij de “passie” ontstaan om met een zeer krap huishoudbudget, toch zo goed mogelijk rond te komen. Daardoor raakte ik geïnspireerd en besloot ik; het roer gaat om! Na alle tegenslagen heb ik ervaring genoeg, ik ga mijzelf omscholen naar budgetcoach en voor mijzelf starten.

Vandaar dat ik de opleiding tot Budgetcoach ben gaan volgen. Met succes heb ik mijn opleiding Budgetcoach bij de Nationale Handels Academie (NHA) afgerond en mijn diploma behaald. Graag wil ik mijn expertise als coach gebruiken om u te begeleiden en te coachen in het financiële traject.

Vanaf 2019 Is mijn Budgetcoach begeleiding dan ook een feit.

Mijn doel als zelfstandige Budgetcoach is dat u over een tijd zelfredzaam bent in het voeren van uw eigen administratie.
Graag ga ik samen met u de financiële problemen te lijf en zetten we samen weer uw leven op de rit. Want na de financiële kopzorgen, schijnt ook voor u weer de zon!

Tot snel, Bianca Hermans