Mijn naam is Bianca Hermans, geboren in 1969, gehuwd en moeder van 2 zoons.
Woonachtig in Oirsbeek (Limburg).

Uit ervaring weet ik waar klanten tegen aan lopen met hun persoonlijke financiële problemen, doordat ik zelf enkele keren ben ontslagen. Hierdoor is bij mij de “passie” ontstaan om met een zeer krap huishoudbudget, toch zo goed mogelijk rond te komen. Daardoor raakte ik geïnspireerd en besloot ik; het roer gaat om!

Met succes heb ik mijn opleiding Budgetcoach bij de Nationale Handels Academie (NHA) afgerond en mijn diploma behaald. Jaarlijks blijf ik op de hoogte d.m.v. deelname aan Permanent Actueel- Budgetcoach via Hoffelijk welke is geaccrediteerd door PBI-NBPB-KIWA-NBBI-NVVBS-VeWeVe.

Vanaf 2019 ben ik als zelfstandige budgetcoach aan het werk en ben ik aangesloten bij NVVBS, de branchevereniging voor budgetcoaches om de kwaliteit van mijn aanbod te waarborgen.

Graag wil ik mijn expertise als Budgetcoach gebruiken om u te begeleiden en te coachen in het financiële traject.

Mijn doel als zelfstandige Budgetcoach is dat u over een tijd zelfredzaam bent in het voeren van uw eigen administratie.
Graag ga ik samen met u de financiële problemen te lijf en zetten we samen weer uw leven op de rit. Want na de financiële kopzorgen, schijnt ook voor u weer de zon!

Daarnaast wil ik als Nabestaandenbegeleider, u in de periode na de dood van u nabestaanden ontzorgen, zodat u de tijd krijgt om te Rouwen! “Erkenning” het mag er zijn.

Tot snel,
Bianca Hermans